Szlachetny smak plastra miodu połączony z toffi? Teraz to możliwe dzięki limitowanej wersji syropu MONIN Honeycomb. Doda miodowej słodyczy Twoim aplikacjom. Odkryj jego szerokie zastosowanie w latte, piwie, gorącej czekoladzie czy w drinkach.
W Chinach w latach 40-stych był znany jako cukier Honeycomb a w Korei Południowej jako Dalgona i jest używany jako dodatek do wielu mrożonych napojów, w tym mrożonej kawy. Oryginalnie Honeycomb (plaster miodu) jest popularnym słodkim smakołykiem sprzedawanym na całym świecie, najbardziej znany w Wielkiej Brytanii jako pokryty czekoladą kruchy baton. W Polsce kojarzony z miodkiem tureckim (w okolicach małopolski) lub szczypką (na Lubelszczyźnie). Dzięki doskonałej równowadze ciepłych miodowych nut i karmelizowanego, palonego toffi, syrop MONIN Honeycomb jest idealnym składnikiem gorącej czekolady i kawy, ale także wspaniale dodaje miodowych akcentom drinkom i koktajlom. Sprawdź!
Pobierz PDF z recepturami